Rólunk

Cégünk 1992-ben alakult német többségi tulajdonnal, a Német Vállalkozók Szövetsége (BDU) tanácsadójának szakmai (Walter Glomp, KRAUSS-MAFFEI AG München) közreműködésével. 1999 óta kizárólagosan magyar tulajdonú társaság vagyunk. Az immár több mint egy évtizedes munkánk során szerzett tapasztalatunknak hála Megbízóinkkal, Partnereinkkel mindig olyan együttműködés kialakítására törekszünk, amely révén számukra a biztonság nem igényel folyamatos aggódást, hanem a mindennapok részévé válik. Szakértelmünk lehetővé teszi, hogy a legmegfelelőbb biztonságtechnikai megoldás kiválasztásával, majd működtetésével hozzásegítsük Ügyfeleinket ahhoz, ami számukra a legfontosabb: nyugodt biztonságos otthon, teljes figyelem a tényleges feladatokra, a családra.

Élőerős őrzési szolgáltatásunk

Vezényelhető őrállományunk meghaladja a 200 főt.
A szolgáltatási színvonal fenntartását és folyamatos megújulását a kapcsolattartói rendszer, és a rendszeres kontrollra létrehozott Minőségellenőrzési csoport ellenőrzései is biztosítják. 2004-ben megszereztük az ISO minőségirányítási rendszer kiépítését. Fennállásunk óta (1992) nagy gondot fordítottunk munkatársaink kiválogatására és folyamatos képzésére, akik teljes körű feddhetetlenséggel rendelkeznek. Folyamatos továbbképzésükről éves tematika alapján összeállított képzések révén gondoskodunk. Diszpécser központunk és kivonuló készenlétünk hatékony és gyors segítséget tud adni azon Ügyfeleinknek, ahol a szükségesnél kisebb őr létszám igénybevételére van csak lehetőség. Az általunk őrzött helyeken saját költségünkre őrjárat órákat szerelünk fel. Kihelyezett őreinket előírt gyakorisággal, de előre kiszámíthatatlan rendszer szerint ellenőrizzük. Munkatársaink szükség és igény szerint fegyverrel és/vagy kutyával is elláthatók. Megbízóinkkal történt egyeztetést követően szolgálati utasítást készítünk el, amely szabályozza a szolgálatellátást.

Távfelügyeleti szolgáltatásaink már 1992 óta

A távfelügyeleti szolgáltatásunk (diszpécser központunk, és bevetési egységeink) hozzásegítik Önt ahhoz, hogy a rendkívüli és sürgős igényeket kiszolgálhassuk. Az Ön környezetében is számos épület rendelkezik a Budapest Biztonsági Szolgálat által kiépített és üzemeltetett biztonsági rendszerrel, amelyet a helyszínhez folyamatosan kellő közelségben tartózkodó bevetési egységgekkel tudunk ellátni.

Referenciák

Szükség esetén rendelkezésre bocsátjuk referencia személyeink elérhetőségét, akiktől névre szóló hozzájárulást szerzünk be. Minden olyan hivatalos iratot biztosítunk, amely betekintést enged a cég múltjába és jelenébe, hogy segítsük döntését.

Biztosításaink

Szolgáltatásaink megbízhatóságát 1994 óta többféle, összesen 235 millió Ft értékű biztosítással garantáljuk. Rendelkezünk általános- és munkaadói felelősségbiztosítással. Büszkék vagyunk szolgáltatás-felelősségbiztosításunkra, amely a szerződés keretén belül végzett munka során esetlegesen okozott kárra vonatkozik – ilyen biztosítás megkötését a Biztosító társaságok a szakmai-, illetve a technikai háttér bármilyen mértékű hiányossága esetén elutasítják. Mi a magyarországi vagyonvédelmi cégek azon 2 ezrelékébe tartozunk, amelyek köthetnek ilyen biztosítást. Legfontosabbnak azonban azt tartjuk, hogy az elmúlt évtizedben egyszer sem volt szükség biztosítási kártérítés igénybevételére munkánk hibája miatt.

Ügyvezető:
Surányi Márta
Surányi Márta
tulajdonos
 
Vezető munkatársaink:
Sirgalijev Milán
Sirgalijev Milán
ügyvezető
Szilvási Zsolt
Szilvási Zsolt
gazdasági igazgató
Szilvási Zsolt
Sebők Viktor
biztonsági igazgató
 

 

PESTOR CSOPORT